Referenties

Fantastische accommodatie voor relatief weinig geld. Nooit eerder tijdens een vakantie een zo complete woning aangetroffen. Zelfs een strijkplank en strijkijzer ontbreken niet. De grote veranda is sfeervol ingericht en voorzien van gemakkelijke zit- en ligstoelen, hangmatten, BBQ en ventilator. Het interieur oogt wat wit en daardoor kil (kleurtje aanbrengen misschien?) maar is geen bezwaar want wie gaat er nu binnen zitten met die temperaturen en zo'n veranda? Goede bedden en de slaapkamers zijn voorzien van stille airco's.
Voor duikers is er een zoetwaterspoelbak en aparte afsluitbare ruimte om de spullen te drogen te hangen. In die ruimte staat ook een wasmachine.
Duiken op Bonaire? Dit is je stek!
Ronald Kraakman

In november hebben we met z’n vieren twee weken gelogeerd in “Kas Blau”.
Vanaf de eerste dag voelden we ons er helemaal thuis. Het huis is praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Van onmisbare airco tot barbecue en van hangmat tot verfrissende ventilatoren.
Een groot deel van de dag brachten we door op de ruime en gezellige porch. De prachtige omgeving, de heerlijke zee, de vriendelijke mensen en de relaxte sfeer, bezorgden ons een onvergetelijke vakantie.
We hopen binnen afzienbare tijd nog eens terug te keren.
Annemieke bedankt, het was geweldig.
De pensionado’s Frans, Toos, Marianne en Gé

Het huis is ons goed bevallen. Het sterkste punt is de enorme veranda die erg mooi is uitgevoerd. Eigenlijk spendeer je daar al je tijd en dat is goed vertoeven in die heerlijke temperatuur.
Het huis is verder compleet ingericht, lekker nieuw en met ruime kamers. Er is veel rust en het is een goede uitvalsbasis voor duiktochten en voor bezoek aan Kralendijk.
Kortom: waar voor je geld.
Janpieter